085 - 432 02 26

Ongediertebestrijder nodig in Weert?

Schimmels en huiszwam bestrijden

Ziet u schimmelplekken aan plafond of muur? Bij een enkele, kleine plek valt de schade nog te overzien, maar ziet u deze plekken duidelijk groeien, dan is het verstandig de schimmels te bestrijden. Schimmels houden namelijk vocht vast en dat maakt de houten constructie van uw woning week. Hierdoor verliest deze constructie een deel van haar dragende functie. Tevens is het mogelijk dat de schimmels zich uitbreiden naar andere ruimtes in de woning. Naast schimmels is het ook mogelijk dat u te maken krijgt met de huiszwam. Dit is een agressievere variant, welke zich sneller uitbreidt.

Schimmels en huiszwam herkennen

Schimmels ontstaan en ontwikkelen zich snel in een vochtige en slecht geventileerde ruimte. Deze houtaantasters ontstaan vaak in een kelder of kruipruimte; plekken waar u over het algemeen niet vaak bent. Vanuit deze ruimte kunnen de schimmels en huiszwam zich echter uitbreiden naar overige ruimtes van de woning. Hier tasten ze het hout aan en veroorzaken ze gezondheidsrisico’s. Met name de huiszwam is een uniek fenomeen. Deze schimmelsoort herkent u aan een relatief groot vruchtlichaam en afgezet stof in de directe omgeving.

Bij De vakman weten we hoe we om moeten gaan met schimmels en deze effectief kunnen bestrijden. We bestrijden de schimmels en huiszwam bij de kern en zorgen ervoor dat in alle ruimtes van het huis de schimmels zich niet langer kunnen ontwikkelen. Zo verzorgen wij een definitieve oplossing tegen deze houtaantaster in de regio Weert. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Ons werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Waarom ongedierte Garant?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-inclusive prijs
  • Effectieve werkwijze

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees hier meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Mollen/woelratten bestrijden

Werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Hoofdvestiging