085 - 432 02 26

Ongediertebestrijder nodig in Weert?

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten sluipen ongemerkt uw tuin binnen en zorgen hier binnen korte tijd voor veel overlast. Zo veroorzaken deze knaagdieren aard- of molshopen, zorgen ze ervoor dat de grond verzakt en vreten ze aan wortels van planten en bomen. Aangezien de mollen en woelratten zich hoofdmatig ondergronds begeven, is het voor u lastig deze dieren te bestrijden. Mocht u echter een vermoeden hebben van een mol of woelrat die in uw tuin graaft, dan is het verstandig om te kiezen voor professionele bestrijding. Zo beperkt u zoveel mogelijk de schade die zij kunnen aanrichten.

Mollen

Met name de mol is verantwoordelijk voor schade. Dit kleine beestje kan binnen enkele uren al gangenstelsels met de lengte van enkele meters in uw tuin hebben gegraven. Daarbij laat de mol aarde achter aan het oppervlak en tevens kunnen boven het gangenstelsel verzakkingen plaatsvinden. De mol laat zich niet zomaar wegjagen en is een hardnekkig probleem voor veel huishoudens die hiermee te maken krijgen. De vakman biedt diverse mogelijkheden om de mol wel effectief te bestrijden!

Woelratten bestrijden

Een ander knaagdier dat zich in uw tuin kan bevinden is de woelrat. Woelratten bevinden zich vrijwel altijd in de nabijheid van stille wateren; beekjes, rivieren én vijvers. Zo kunnen deze knaagdieren ook in uw tuin terechtkomen. Hier staan ze bekend om het aanvreten van wortels, waardoor planten en bomen kunnen afsterven. Mocht u een vermoeden hebben van een woelrat, dan bestrijden wij deze graag voor u!

Voorkom schade door mollen of woelratten in uw tuin! Schakel ons in bij overlast door deze knaagdieren in de regio Weert. De vakman helpt u graag!

Ons werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Waarom ongedierte Garant?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-inclusive prijs
  • Effectieve werkwijze

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees hier meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Mollen/woelratten bestrijden

Werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Hoofdvestiging