085 - 432 02 26

Ongediertebestrijder nodig in Weert?

Bedwantsen bestrijden in Weert

Wordt u wakker met jeukende rode bulten op uw huid? Uw eerste gedachte is waarschijnlijk dat dit muggenbeten zijn. Het is echter ook goed mogelijk dat dit beten van bedwantsen zijn. Heeft u wel eens eerder gehoord van bedwantsen? Dit zijn kleine plaagdiertjes van nog geen centimeter groot. Bedwantsen komen vooral voor in en rondom een bed. De dieren leven in de warmte die een bed afgeeft. Heeft u last van bedwantsen en wilt u hier vanaf? Neem dan contact op met een ongediertebestrijder. U kunt een beroep doen op De vakman als u in Weert of in de omgeving van Weert woont. In dat geval komen wij u graag verlossen van de overlast!

Bedwantsenbeet

Net als muggen voeden bedwantsen zich met mensenbloed. De diertjes slaan toe wanneer u slaapt en kunnen herhaaldelijk op dezelfde plek bijten. Een bedwants bijt vaak drie keer op een rij. U kunt dit vergelijken met ontbijt, lunch en avondeten. Wanneer u dus drie beten op een rij heeft in bijvoorbeeld uw nek, dan kunt u de beet onderscheiden van een muggenbeet.
Een beet van een bedwants is niet gevaarlijk, maar kan voor iedereen andere gevolgen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld grote rode vlekken krijgen, terwijl uw partner een minuscuul bultje heeft gekregen.

Hoewel iedereen dus anders reageert op een bedwantsenbeet, zijn de dieren niet hygiënisch en is het verstandig om bij overlast direct een ongediertebestrijder in te schakelen. U kunt bij De vakman aankloppen als u in Weert of omgeving woont. Onze medewerkers komen graag bij u thuis!

Ons werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Waarom ongedierte Garant?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-inclusive prijs
  • Effectieve werkwijze

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees hier meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Mollen/woelratten bestrijden

Werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Hoofdvestiging