085 - 432 02 26

Ongediertebestrijder nodig in Weert?

Motten bestrijden in Weert

Heeft u te maken met motten of larven van dit type vliegend ongedierte? Dan kunnen deze beestjes onvoorzien veel schade veroorzaken. Met name de larven vreten aan meubels, textiel en voedingsmiddelen; bloem, meel, pannenkoekenmix, fruit, noten en zelfs chocolade. Tevens zijn de larven in staat door goed afgesloten verpakkingen te vreten, zonder dat u het in eerste instantie doorheeft. Mocht u te maken krijgen met motten, dan wilt u dit vanzelfsprekend snel oplossen. De vakman zorgt voor gerichte bestrijding van motten én larven in de regio Weert.

Onze gerichte aanpak

Motten leggen tamelijk veel larven op verborgen plekken. Zo kunnen deze larven zich ongemerkt verplaatsen naar allerlei plekken in uw woning. Met het blote oog is een larve van de mot vrijwel niet te zien; signalen dat deze beestjes zich opdoen in uw woning zijn niettemin aangevreten textiel, tapijt of de aanwezigheid van larven in verpakkingen van voedingsmiddelen. Komt u dit tegen, dan wilt u natuurlijk een snelle en definitieve oplossing. De ervaren medewerkers van De vakman zorgen voor een effectieve bestrijding van motten én larven, ook op plekken in de woning waar u zelf niet aan had gedacht.

Weten hoe we de mot definitief buiten uw woning houden? Neem dan contact met ons op!

Ons werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Waarom ongedierte Garant?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-inclusive prijs
  • Effectieve werkwijze

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees hier meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Mollen/woelratten bestrijden

Werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Hoofdvestiging