085 - 432 02 26

Ongediertebestrijder nodig in Weert?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Hoewel muggen en vliegen klein van formaat zijn, kunnen de dieren voor een grote hoeveelheid overlast zorgen. Vooral in de warme seizoenen vliegen deze insecten overal rond. De diertjes kunnen heel irritant zijn wanneer u probeert te genieten van een glaasje prik of wanneer u probeert te slapen. Lukt het niet om zelf van de plaagdiertjes af te komen en zoekt u een passende oplossing? In de regio Weert staat De vakman voor u klaar.

Overlast door rioolvliegjes

Ziet u ineens veel rioolvliegjes in uw woning, vooral in uw badkamer? Dat is op zichzelf al erg vervelend, maar nog problematischer is dat deze diertjes vaak een teken van een ander probleem zijn: een rioollekkage. Rioolvliegjes heten zo omdat de vliegen vooral te vinden zijn in het riool. Wanneer ze ergens anders opduiken, betekent dit dat er een scheurtje in de rioolbuis zit, waardoor ze overal kunnen vliegen. Hiermee moet u oppassen: rioolvliegen planten zich snel voort, waardoor u een plaag al snel in huis heeft. Schakel daarom meteen een ongediertebestrijder in. De vakman heeft veel ervaring in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Onze professionals werken grondig, waardoor uw ongedierte effectief bestreden wordt. Bel voor meer informatie naar onze medewerkers via het telefoonnummer 085 - 432 02 26. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ons werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Waarom ongedierte Garant?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-inclusive prijs
  • Effectieve werkwijze

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees hier meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Mollen/woelratten bestrijden

Werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Hoofdvestiging