085 - 432 02 26

Ongediertebestrijder nodig in Weert?

Wespen bestrijden in Weert?

Ervaart u overlast door wespen? De dieren komen vooral tevoorschijn in de lente en zomer wanneer ze ontwaken uit een diepe winterslaap. Hierdoor hebben wespen veel energie en zijn ze op zoek naar één ding: voedsel. De diertjes vliegen vooral op zoetigheid af en maken het u moeilijk om ongestoord te kunnen genieten van een verkoelend ijsje. Dit kan leiden tot veel irritaties. Deze plaagdieren bent u liever kwijt dan rijk! Om er vanaf te komen kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen. De vakman is al jaren werkzaam in ongediertebestrijding. Woont u in Weert of omgeving en zoekt u professionals? Wij komen graag bij u langs.

Vind een wespennest

Heeft u het vermoeden dat u een wespennest in of rondom uw woning heeft? Dit kunt u vaak herkennen aan de vliegroute van wespen. Wespen vliegen meerdere keren op een dag in en uit een wespennest, op zoek naar voedsel. U kunt de wespen volgen om het wespennest te vinden.

Lukt het niet om het wespennest te vinden? Er zijn een aantal plekken waar wespennesten vaak verstopt zitten. Nesten zitten vaak op zolder, in schuren of onder dakranden. Probeer niet zomaar het nest te verwijderen! Voorkom ongelukken en schakel een ongediertebestrijder in. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het opsporen en bestrijden van wespennesten.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Ons werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Waarom ongedierte Garant?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-inclusive prijs
  • Effectieve werkwijze

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees hier meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Mollen/woelratten bestrijden

Werkgebied

Weert, Sittard, Oss, Venlo, Roermond, Veghel, Sint-Michelsgestel, Helmond en Deurne.

Hoofdvestiging